SILKEPUDER

Gå direkte til:
Silkedyner og puder
Silkesengetøj

Den ultimative luksus
Silkepuder og silkedyner giver dig den ultimative luksus og komfort. At sove i en seng, der er redt op med ægte silke er en himmelsk fornemmelse, som øger velværet og skaber et sundt, behageligt sovemiljø. Silke virker temperaturregulerende, det vil sige, at det svaler om sommeren og varmer om vinteren. Således får du de optimale sovebetingelser året rundt, hvis du investerer i silkepuder og silkedyner af ren, ægte silke.

Det sunde valg
Silkepuder og silkedyner er forholdsvis ukendte i Danmark på trods af de mange åbenlyse fordele og dejlige egenskaber, der er ved silke. Ud over at være skønne at ligge i, rummer de også en lang række sundhedsfremmende egenskaber. Silkedyner ånder bedre end dundyner, hvilket betyder, at overskudsvarme og fugt transporteres væk, så du opnår et tørt og allergivenligt sovemiljø. I silkepuder og silkedyner bevæger luften sig frit på grund af silkefyldets åbne struktur, og dermed opnås den smarte regulering af temperatur og fugtighed. En anden vigtig egenskab ved silke er, at husstøvmider ikke trives i dette materiale, og således er silkepuder og silkedyner et oplagt valg for alle, der lider af allergi eller astma, eller som bare gerne vil forbedre sovemiljøet og dermed undgå eventuelle gener og følgevirkninger af et usundt sovemiljø.

Om silke
Mulberry silke, også kendt som morbærsilke eller Bombyx silke kommer fra silkesommerfuglelarver, hvis føde består af friskhakkede morbærblade. Mulberry silke er hvid og blød og den mest eksklusive og dyrebare silke, der findes. Produkter fremstillet af Mulberry silke giver et ekstremt luksuriøst og meget holdbart resultat – meget mere holdbart end for eksempel bomuld og uld.

Kun det bedste
Hos Tinga.dk har vi specialiseret os i at forhandle de mest eksklusive og luksuriøse produkter på markedet. Alle vores silkepuder og silkedyner er fremstillet af 100 % Mulberry silke, hvilket er din garanti for et produkt af allerhøjeste kvalitet. Vi sætter en ære i udelukkende at levere de ypperste produkter og kun tilbyde vores kunder varer i garanteret ren, ægte silke, som på alle måde opfylder drømmen om det perfekte sovemiljø.

Silkelagener og silkesengetøj
I vores store sortiment af silke produkter finder du også lækkert silkesengetøj og silkelagener af høj kvalitet, så du har det perfekte match til din nye silkedyne og silkepude. Vi har et bredt udvalg med mange stilfulde farver og smukke designs. Du finder alle størrelser til både enkelt- og dobbeltdyner. Alt vores silkesengetøj er af samme høje standard med 100 % Mulberry silke, der fuldender fornemmelsen af at sove på en sky.

Kontakt
Er du nysgerrig efter at høre mere om vores udvalg af silkepuder, silkedyner, silkelagner og silkesengetøj, er du altid meget velkommen til at kontakte Tinga.dk på mail, telefon eller ved at udfylde kontaktformularen her på siden. Du kan også klikke i menuen til venstre og læse meget mere om vores produkter og købsbetingelser eller se en kort film om, hvordan silkedyner bliver fremstillet. Vores silkedyner fremstilles manuelt, så hvis du har specielle ønsker, kan vi sagtens opfylde dem. Kontakt os allerede i dag og bestil din drømmedyne. Vi glæder os til at høre fra dig og håber, at du vil få stor fornøjelse af dine nye silkepuder og silkedyner.

Facebook
Produkter Produkter  Artikler Artikler  Nyheder Artikler