SENGETØJ

Gå direkte til:
Baby- og juniorsengetøj
Sengetøj 140x200
Sengetøj 140x220
Sengetøj 200x200
Sengetøj 200x220
Sengetøj 240x220

Eksklusiv kvalitet
Hos Tinga.dk finder du alt indenfor sengetøj i eksklusiv kvalitet. Vi har sengetøj i alle størrelser og modeller til både babyer, børn og voksne. Vi forhandler udelukkende produkter af høj kvalitet, fremstillet af gode, rene, naturlige materialer med fokus på sundhed og miljø. Vores sortiment rummer en bred vifte af spændende, stilfulde og søde designs til både piger, drenge, mænd og kvinder. Her på siden kan du læse meget mere om sengetøj fra Tinga.dk.

Udvalg
Alle vores varer er kendetegnet ved en
høj kvalitet og et bredt udvalg, som fornyes i takt med producenternes nye, spændende kollektioner. Vi fører sengetøj og sengelinned i følgende størrelser: 70 x 100 cm, 100 x 140 cm, 140 x 200 cm 140 x 220 cm, 200 x 200 cm, 200 x 220 cm, 240 x 220 cm.

Materialer
Hos Tinga.dk lægger vi vægt på bløde, slidstærke, komfortable og ikke mindst miljørigtige materialer, der er nænsomt behandlet med tanke på sundhed og klima. Vi fører et stort udvalg af lækkert, slidstærkt sengetøj i 100 % bomuld eller bomuldssatin. Alt vores sengetøj er i Øko-tex 100 standard, hvilket er din garanti for, at sengetøjet er produceret under forhold, som hverken skader mennesker eller miljø. Øko-tex er verdens førende sundhedsmærkning for tekstiler og viser, at varen er testet og godkendt ud fra de gældende krav fra den internationale Øko-tex forening vedrørende indholdet af kemiske stoffer.

Sengetøj af ægte silke
I vores omfattende sortiment finder du også et dejligt udvalg af sengetøj og sengelinned i ren silke. Silke er ca. 10 gange så stærk som bomuld og ca. 2-3 gange så stærk som uld. Silke har en lang række sundhedsfremmende egenskaber og virker temperaturregulerende samt astma- og allergiforebyggende, idet husstøvmider ikke trives i silke. Derudover har silke den fordel, at det ikke afgiver støv ligesom andre materialer, der er fremstillet af mange små fibre. Vi forhandler et bredt og velassorteret udvalg af silke sengetøj fra Silkedyne Import, som har stor erfaring med at finde det allerbedste silke i Kina.

For sundhedens skyld
Sengen er et af de steder, vi tilbringer allermest tid, og derfor er det en fornuftig investering at anskaffe noget sundt, behageligt og blødt sengetøj uden kemikalier og andre skadelige ingredienser. Vores krop er hele tiden i kontakt med sengetøjet, mens vi sover, og huden er således eksponeret for tekstilet mange timer i træk. Giv dig selv og din familie de bedst mulige sovebetingelser og vælg sengetøj fra Tinga.dk.

Kontakt
Kontakt Tinga.dk og hør meget mere om vores udvalg af sengetøj i eksklusiv kvalitet. Vores dygtige og servicemindede medarbejdere står til rådighed med professionel vejledning og hjælp, såfremt du har forespørgsler eller særlige ønsker. Vi sender fra dag til dag, og der er 14 dages returret på alle varer. Ønsker du at give sengetøj som en gave, tilbyder vi at sende direkte til modtageren uden ekstra beregning. Ring, send en mail eller udfyld kontaktformularen her på siden, så vender vi tilbage hurtigst muligt. Vi glæder os til at høre fra dig og håber, at du finder noget sengetøj, som falder i din smag.

Facebook
Produkter Produkter  Artikler Artikler  Nyheder Artikler