LAMPER FRA SIRIUS

Gå direkte til:
Lyskæder og lys
Lyskæder og lamper til børn
Julepynt og lyskæder

En verden af lys
Træd ind i en verden af stemningsfyldte lysoplevelser med de smukke og eksklusive lamper fra Sirius. Sirius er en af de førende producenter indenfor lyskæder og lamper, både hvad angår kvalitet, innovative designs og miljøvenlig produktion. Hos Tinga.dk har vi nøje udvalgt det allerbedste indenfor det omfattende sortiment af lamper fra Sirius, og vi tilbyder produkterne direkte her fra siden til særdeles konkurrencedygtige priser.

Udvalg
Det store, imponerende sortiment af lamper fra Sirius byder på alt indenfor belysning. Der er bord- og vægdekorationer, lyskæder, børnelamper, batteridrevne blomster med dioder, frithængende lyskugler, udendørs lamper og lyskæder, bordlamper og meget, meget mere. Uanset hvor i boligen du mangler lys, hygge og stemning, finder du i det store udvalg af lamper fra Sirius et produkt, der på alle måder lever op til kriterierne for en stemningsfuld og elegant belysning. Der er lamper og lyskæder i alle slags materialer, farver, former og størrelser, som alle formår at skabe nye, spændende og originale lysindretninger.

Lamper fra Sirius – til børn
Blandt det store sortiment af lamper fra Sirius finder du et skønt udvalg af søde og dekorative lamper og lyskæder til børn. Sirius har i samarbejde med Disney udviklet en række flotte dekorationer til børne- og ungdomsværelserne med udgangspunkt i de populære figurer fra Disney. Du finder altid de kæreste, sejeste og mest hyggelige lamper fra Sirius, som dine børn vil elske. Alle lamper fra Sirius er naturligvis børnesikret og godkendt i forhold til gældende sikkerhedsregler.

Om Sirius
Sirius er dansk design i højeste kvalitet med fokus på et enkelt, elegant og skandinavisk inspireret design, original, stemningsskabende lyssætning og en stærk grøn profil. Sirius blev stiftet i 1971 og har i dag til huse i Allerød, nær København. Produktionen startede med lyskæder og har siden udviklet sig til et omfattende varesortiment af belysning til både private, butiks- og displaybelysning. Lamper fra Sirius hører i dag til blandt de bedst sælgende belysningsprodukter i hele Nordeuropa.

Navnet Sirius
Navnet Sirius stammer fra den klareste stjerne på himlen, der med sit smukke, stærke lys har givet inspiration til de mange eksklusive og stemningsmættede lamper fra Sirius. Lys er altafgørende i boligen, både af praktiske og æstetiske årsager, og al forskning viser, at et behageligt, veldoseret lys fremmer velvære, arbejdsevne og koncentration. Vælger du en af de smagfulde lamper fra Sirius, er du garanteret det bedst mulige resultat til daglig glæde for alle i familien.

Omtanke for miljøet
Sirius Light er med helt i front, når det gælder miljørigtige produkter og grøn teknologi. Alle lyskæder og lamper fra Sirius er designet og produceret med ansvarsfuld omtanke for miljøet og et minimumsforbrug af strøm. Eksempelvis bruger de smarte Tech-Line lyskæder fra Sirius mindre end 90 % så meget strøm som traditionelle lyskæder. Det betyder enorme besparelser på elregningen samt en daglig indsats for miljøet. Lamper fra Sirius – det grønne valg.

Popularitet
Lyskæder fra Sirius sælges med stor succes over hele Nordeuropa til kunder, for hvem stil, komfort og kvalitet hænger sammen. Med sin kontinuerlige produktudvikling og sine nyskabende, innovative designs er Sirius Light i dag førende inden for dekorationslys, og populariteten er stadigt stigende. Trods den massive succes holder Sirius solidt fat ved den grundlæggende ambition, nemlig at skabe hygge og lys i et eksklusivt, skandinavisk design. Formentlig er det netop denne integritet og evne til at fastholde virksomhedens grundlæggende filosofi, der er medvirkende til den store interesse og begejstring for lamper fra Sirius.

Facebook
Produkter Produkter  Artikler Artikler  Nyheder Artikler