LYSKÆDER

Gå direkte til:
Lyskæder og lys
Lyskæder og lamper til børn
Julepynt og lyskæder

Skab hygge
Hos Tinga.dk forhandler vi et stort udvalg af smukke og søde lyskæder til børn og voksne. Du finder udelukkende produkter af højeste kvalitet fra førende fabrikanter såsom Sirius Light og Quandt Light. Vi lægger vægt på et bredt og velassorteret udbud med udgangspunkt i eksklusive, originale og miljøvenlige produkter. Her på siden kan du læse meget mere om vores udvalg af stilfulde og hyggelige lyskæder til børn og voksne. Har du nogle spørgsmål, er du altid meget velkommen til at kontakte os.

Lyskæder til børn
Dekorer børneværelset med en af vores mange søde og sjove lyskæder til børn og skab en hyggelig og eventyrlig stemning. Vi har lyskæder til børn i alle farver og med mange forskellige temaer. Fra Sirius Light får du skægge lyskæder med små får, grise og giraffer. Producenten Quandt tilbyder fine lyskæder til børn med bondegårdsdyr, riddere, fodbold, blomster og meget, meget mere. Fuldend looket og tilføj matchende wallstickers, tapetborter og sengetøj til børneværelset. Hos Tinga.dk finder du et stort udvalg af boligtilbehør, som passer i farver og stil til vores mange, populære lyskæder til børn.

Lyskæder til voksne
Pift hjemmet op med de elegante og dekorative lyskæder fra Tinga.dk. Vi har mange flotte modeller og farver fra anerkendte og førende producenter som Sirius. Lyskæder skaber hygge hele året og er velegnede i hele boligen. Pynt bordet, frugtskålen, væggene eller dørkarmen, hæng lyskæder omkring en smuk vase eller sno lyskæder omkring en krans med friske grene og blomster og hæng den op på døren – det er kun fantasien, der sætter grænser med de smukke og eksklusive lyskæder fra Tinga.dk.

Sirius Light
Sirius Light tilbyder et omfattende produktsortiment af bord- og vægdekorationer, børnelamper, indendørs og udendørs lys samt mange flotte lyskæder til børn og voksne. Alle lyskæder fra Sirius er fremstillet med tanke på miljøet og grøn teknologi, så du altid får et klimavenligt, energibesparende produkt, som du kan tænde og nyde med god samvittighed. De nye produkter fra Sirius Light bærer alle sammen Green Energy mærkatet, hvilket er din garanti for et miljørigtigt produkt. De nye produkter sparer helt op til 90 % elektricitet i forhold til traditionelle lysdekorationer.

Kontakt
Er du nysgerrig efter at høre mere om vores store udvalg af lyskæder til børn og voksne, er du altid meget velkommen til at kontakte Tinga.dk på mail eller telefon. Vores venlige og professionelle personale sidder klar til at besvare eventuelle spørgsmål og hjælpe dig med at vælge det helt rigtige produkt.

Facebook
Produkter Produkter  Artikler Artikler  Nyheder Artikler