LAGNER

Gå direkte til:
Lagner

Bedste priser og kvaliteter
Hos Tinga.dk finder du et omfattende udvalg af dejlige, bløde lagner til de bedste priser og kvaliteter. Vi fører udelukkende lagner fra førende producenter såsom Nordisk Tekstil, Mille Notti, Night & Day og Silkedyneimport, hvilket er din garanti for et produkt af høj kvalitet med stor komfort og slidstyrke. I vores varesortiment finder du alt fra baby lagner og vådligger lagner til eksklusive silke lagner og bløde bomulds lagner. Læs meget mere om vores store udvalg af lagner her på siden eller gå direkte ind i varekataloget ved at klikke i menuen til venstre.

Udvalg
Hos Tinga.dk finder du lagner til ethvert ønske og behov. Vi har et enormt udvalg af lagner i alle længder og bredder til både babyer, børn og voksne. Alle vores lagner er fremstillet af materialer i høj kvalitet såsom silke, bomuld, bomuldssatin og bomuldsjersey. Vi tilbyder lagner til almindelige madrasser, boksmadrasser og topmadrasser. Derudover har vi glatte lagner, kuvert lagner, lagner til børn samt vådligger lagner både som metermål, faconsyede eller som kuvertlagner. Har du særlige forespørgsler, eller kan du ikke finde netop det, du søger, er du altid meget velkommen til at kontakte Tinga.dk.

Nordisk Tekstil
Nordisk Tekstil blev grundlagt i 1874 og har således mere end 100 års erfaring med produktion af sengetøj, lagner og andre boligtekstiler i høj kvalitet. Produkterne fra Nordisk Tekstil danner rammen om vores liv og hverdag, og der lægges derfor stor vægt på en sund og miljørigtig tilgang til både design og produktion. Det betyder, at der udelukkende anvendes rene, pålidelige tekstiler til fremstilling af lagner, sengetøj og andre produkter fra Nordisk Tekstil. Med Nordisk Tekstil får du således lagner, der er produceret på en ansvarsfuld måde overfor både mennesker og klima, og som alle har den anerkendte Øko-tex standard 100 certificering.

Night & day
Det førende brand fra firmaet Nordisk Tekstil hedder Night & Day. Ligesom de øvrige produkter fra Nordisk Tekstil lægges der i sortimentet fra Night & Day stor vægt på sundhed og miljø. Alle lagner fra Night & Day er Øko-tex mærkede, hvilket er din sikkerhed for et klima- og allergivenligt produkt, der er fremstillet på en økologisk og socialt ansvarlig måde. Til de mindste børn under 3 år er alle lagner og øvrige tekstiler certificeret efter de strengeste krav i produktklasse 1. Det betyder blandt andet, at produktet ikke indeholder sundhedsskadelige phthalater. Night & Day udsender årligt 2 nye, spændende kollektioner, og du finder naturligvis alle de dejlige nyheder her hos Tinga.dk.

Vi tilbyder
Køb lækre, slidstærke lagner hos Tinga.dk og skab det bedst mulige sovemiljø for dig selv og din familie. Vi har Danmarks bedste udvalg af lagner i alle størrelser lige fra babyvugger til dobbeltsenge og ekstra lange senge. Uanset dine ønsker og behov, står vi til rådighed med hjælp og vejledning, og vi gør altid vores yderste for at imødekomme særlige krav og forespørgsler. Hos Tinga.dk importerer vi lagner fra både Danmark og Sverige og kan således dække næsten alle standardmål på senge. Vi har et stort, veludbygget lager og kan derfor tilbyde dag til dag levering på alle varer. Uanset hvad du køber, er der 14 dages returret på produktet. Køb nemt, hurtigt og sikkert online her fra siden, så sender vi direkte til din hoveddør.

Facebook
Produkter Produkter  Artikler Artikler  Nyheder Artikler