SIRIUS Lys
Sirius Lyskæder og lysdekorationer et sortiment af lysoplevelser. Sortimentet er sammensat af bord- og vægdekorationer, lyskæder, børnelamper, frit hængende lyskugler mv. Vi har dekorationslys som kan benyttes hele året, til både udendørs og indendørs brug. Lamper og lyskæder i forskellige materialer, farver og former er med til at skabe nye og spændende lysindretninger.

Nordisk Tekstil
Sengetøj - Night and Day  
 
Sengetøj kollektionen Night & Day har et mix af befriende farver og frække mønstre som gør det en sand fornøjelse af dekorere soveværelset. Night & Day sengetøj er fremstillet i en slidstærke stouter og bløde satiner. Dynebetræk lukkes med lynlås og dobbelte størrelser leveres med 2 pudebetræk.
Nordisk tekstil har også lagner til alle typer senge:
Glatte lagner, boxlagner, Toplagner, Kuvertlagner, Jersey lagner, Valancelagner, Pudebetræk

Silkedyne Import
Silkedyner og silkesengetøj fra Silkedyne Import er kvalitetsprodukter fra Kina. Deres vare er 100% ægte natur silkefyld og silke bolster af bedste kvalitet – og helt unikke egenskaber.
Silkedynen smyger sig om kroppen på en helt vidunderlig måde, som ikke kendes fra andre dyner. Der er ingen kolde områder.
Silkedyner ånder bedre end andre dyner. Man bliver aldrig fugtig og klam i silkedyner.
Silkefyld har en utrolig god isolerende evne og er temperaturregulerende. Kølig om sommeren og varm om vinteren.
De leverer silkedyner i standard størrelser, men kan også levere efter særlige ønsker. Dynerne leveres med forskellige mængder silkefyld f.eks.: 500g Let sommer, 1000g Sommer, 1300g Let helår, 1500g Helår og 2000g Vinter. Da dynerne fremstilles manuelt, kan alle ønsker opfyldes. 
 
Ringsted Dun
Dyner og puder fra Ringsted Dun er fremstillet af fineste bomuldsvår
og fyldt med dun og fjer af højeste kvalitet.
Ringsted Duns dundyner og -puder giver den bedst tænkelige sovekomfort.
Ringsted Duns dundyner og puder er REN NATUR

 

 


 


 

Facebook
Produkter Produkter  Artikler Artikler  Nyheder Artikler