DYNER AF DUN

 

Gå direkte til:
Dyner og hovedpuder
Dyner og puder - børn
Silkedyner

 


Udvalg
Hos Tinga.dk forhandler vi lækre og kvalitetsrigtige puder og dyner af dun fra den førende producent Ringsted Dun. Vi har et stort og velassorteret udvalg til både børn og voksne, sommer- og helårsbrug. Alle vores dyner og hovedpuder er i højeste kvalitet og fremstillet af førsteklasses dun og fjer. Her på siden kan du læse meget mere om vores dyner af dun og få gode råd til vask og vedligeholdelse.

Ringsted Dun
Vi tilbringer op mod en tredjedel af vores liv i sengen, og derfor er det en god og fornuftig investering at købe en ordentlig dyne og pude, som sikrer den bedst mulige sovekomfort for hele familien. Hos Tinga.dk er vi stolte af at kunne præsentere vores omfattende sortiment fra Ringsted Dun, der har mange års erfaring med at fremstille sunde, allergivenlige dyner med høj slidstyrke. Kvaliteten af dunene er afgørende for, om produktet er af en høj standard, og derfor deklareres alle puder og dyner af dun i henhold til normen EN12934 klasse 1, som garanterer, at alle dun og fjer er helt nye og af højeste kvalitet.

Nomite certificering
Ringsted Dun tilbyder et komplet sortiment af dyner og puder af dun til både børn og voksne hele året rundt. Alle produkter overholder den europæiske Nomite certificering, som er din garanti for, at varen ikke indeholder husstøvmider. Våret i puden og dynen er så tætvævet, at husstøvmiderne ikke kan trænge igennem, og således er disse dyner af dun et oplagt valg, såfremt du er allergier, astmatiker eller blot ønsker at skabe et sundt og behageligt sovemiljø uden gener såsom løbende næse, hoste og ubehag.

Økotex 100 standard
Ud over Nomite certificering lever alle vores puder og dyner af dun op til kravet om Øko-tex 100 standard. Øko-tex er verdens førende sundhedsmærkning indenfor tekstiler og din garanti for, at varen hverken skader mennesker eller miljø. Øko-tex mærket viser, at varen er testet og godkendt ud fra de gældende høje krav omkring indholdet af kemiske stoffer, som mistænkes for at kunne skade kroppen og klimaet.

Rengøring og vedligeholdelse
Hos Tinga.dk lægger vi stor vægt på sundhed og velvære. Alle vores dyner og puder af dyn kan vaskes ved 60 grader, hvilket sikrer dig, at alle husstøvmider dør. Husk at tørretumble både dyne og pude grundigt efter vask, gerne sammen med en eller to tennisbolde. For at opretholde det sunde indeklima dagligt, bør du også lufte grundigt ud, ryste dyne og pude og eventuelt hænge disse udenfor et par gange om ugen. Køb dine puder og dyner af dun hos os og skab det bedst mulige sovemiljø for dig selv og din familie. Vi fører udelukkende produkter, som er fremstillet af rene, naturlige produkter, og som sikrer dig optimal komfort.

Kontakt
Kontakt Tinga.dk og få meget mere information om vores eksklusive dyner af dun. Vi lægger vægt på en tæt og personlig kundekontakt og gør altid vores yderste for at imødekomme eventuelle forespørgsler omkring særlige produkter. Ring eller send en mail, så vil vores dygtige og servicemindede personale stå til rådighed med vejledning og gode råd. Alle varer leveres fra dag til dag, og du har altid 14 dages returret. Vi glæder os til at høre fra dig og håber, at du finder interesse i vores mange lækre puder og dyner og dun.

 

Facebook
Produkter Produkter  Artikler Artikler  Nyheder Artikler